Παράλληλες Εκδηλώσεις

Breathless @ Vinyl is Back Thessaloniki

BREATHLESS

Σε γρήγορη αναζήτηση της αρχής της σύγχρονης μουσικής μας τοποθετεί κάπου στις αρχές της δεκαετίας του ’50 σε αυτό το είδος μουσικής που ονομάστηκε Rock ‘n’ Roll. Για πολλούς ο πρόγονος της μουσικής που ακούγεται σήμερα από όλα τα ραδιόφωνα σε όλα τα μήκη και πλάτη της γης.

Έπειτα δε από πολυετής έρευνες πανεπιστημίων σε Ευρώπη και Αμερική αποδείχθηκε περίτρανα ότι 9 στους 10 ακροατές έχουν χορέψει ή κουνήσει ρυθμικά το κεφάλι του στις Rock ‘n’ Roll νότες. Είναι αναπόφευκτο! Δεν θα θέλαμε να αναφερθούμε σε ποσοστά που αναφέρονται σε αυτούς που έστω φορά στην ζωή τους έβαλαν το γνωστό παντελόνι-καμπάνα, περιποιήθηκαν την φαβορίτα ή έβαλαν στην κόμη τους παράγωγα της αγαπημένης μπριγιαντίνης…

Οι Breathless φαίνεται να έχουν λάβει πολύ σοβαρά τα παραπάνω επιστημονικά στοιχεία. Δεν είναι, λοιπόν, τυχαίο ότι το πρώτο τους single “What to do” μπήκε σε περισσότερα από 10.000 πικάπ, θα θέλαμε, cd player είναι η πραγματικότητα! Το δεύτερο single “ Out of your door” ταξίδεψε εκτός συνόρων, ενώ η πρώτη ολοκληρωμένη δισκογραφική τους πρόταση με τίτλο “BREATHLESS IN THEIR FIRST TAKE” κυκλοφόρησε σχεδόν σε όλη την Ευρώπη και απέσπασε διθυραμβικές κριτικές.

Βρείτε τους εδώ: https://goo.gl/69Xzvo

Το νέο τους άλμπουμ έχει τίτλο «ADAM AND EVIL» και κυκλοφορεί από την On Stage Records, σε βινύλιο.

Μάνος- Φωνή

Γιάννης – Κιθάρα

Σπύρος – Μπάσο

Χρήστος – Ντραμς

 

Οι Breathless θα εμφανιστούν Live στα πλαίσια του Vinyl is Back στον πολυχώρο WE το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου στις 9:00 το βράδυ. Για μια ώρα θα μας παρασύρουν με τη μουσική τους! Καθαρόαιμο rockabilly για rockers και teds!
Be there!  Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 9:00 μ.μ. – 10:00 μ.μ. at @WE