ΝέαΠαράλληλες Εκδηλώσεις

ΕΚΘΕΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ «ΜΕΡΕΣ ΒΙΝΥΛΙΟΥ» του καλλιτεχνικού σχολείου «ASH IN ART»

Mία βόλτα στα μαγαζιά του βινυλίου, στάθηκε η αφορμή και γεννά φωτογραφίες στιγμής, αναμνήσεις ζωής, εικόνες ανεξίτηλες και ονειρικές, που βγάζουν μουσική!

ASH IN ART - MERES VINYLIOU

Οργανώνοντας μικρές επισκέψεις στα στέκια του βινυλίου διαπιστώνεις ότι παραμένουν ζωντανά και δραστήρια και το μόνο που έχεις να κάνεις -πλην ίσως κάποιων αγορών και μερικές εξειδικευμένες μουσικές κουβέντες είναι να συλλέγεις εικόνες-αρώματα.

Τυπώνοντας ασπρόμαυρα ή τετράχρωμα ζούμε μέρες βινυλίου. Οι φωτογραφίες θα εκτεθούν στο παλιό Μηχανουργείο, εντός Τεχνόπολις κατά την διάρκεια της μεγάλης έκθεσης βινυλίου “Vinyl Is Back” και ακολούθως θα μετακομίσουν σε στέκια της πόλης.

Βρείτε στον ίδιο χώρο το λεύκωμα-ημερολόγιο με 12 από τις εικόνες που θα εκτεθούν και ψηφίστε τις φωτογραφίες που σας αρέσουν με έπαθλο την συμμετοχή σας σε σεμινάριο φωτογραφίας και βινυλιοδώρα!

Βρείτε επίσης το bazaar με χειροποίητα κοσμήματά και άλλα, τα οικολογικά γλυπτά του Χρήστου Πάσχου και φυσικά χιλιάδες βινύλια, πικ απ και αξεσουάρ από δεκάδες εκθέτες!

Τόπος: Τεχνόπολις, Κτήριο Δ12 Μηχανουργείο
Ωρες: 11πμ – 9μμ
Είσοδος ελεύθερη
Επιμέλεια φωτογραφικής έκθεσης Ash In Art.