Νέα

Η East Electronics συμμετέχει στο 3ο Vinyl is Back και κληρώνει ένα πικάπ

Η εταιρεία East Electronics ανακοινώνει την συμμετοχή της στην τρίτη Έκθεση Vinyl is Back που θα λάβει χώρα στην «Τεχνόπολις» στο Γκάζι το διάστημα 7, 8 και 9 Μαρτίου 2014 (Αίθουσα «Μηχανουργείο»).

Η παρουσία της East Electronics στο 3ο Vinyl is Back έχει σκοπό την ευρύτερη γνωριμία με τους ανθρώπους του βινυλίου και μια πιο προσωπική επαφή στα θέματα του σέρβις (συντηρήσεις, επισκευές και αναβαθμίσεις) των αγαπημένων μας μηχανημάτων ήχου.

Επίσης, στην Έκθεση θα γίνει από την East Electronics η πρώτη demo παρουσίαση του χειροποίητου, ολοκληρωμένου ενισχυτή Echo Alpha εξ’ ολοκλήρου Ελληνικής  σχεδίασης  και κατασκευής, με δυνατότητα ακρόασης στον χώρο τόσο από cd όσο και από pick-up.

Τέλος, η East Electronics είναι Χορηγός Ηχητικής Υποδομής της Έκθεσης, ενώ παράλληλα προσφέρει ένα πικάπ της εταιρίας Project μοντέλο ELEMENTAL, έτοιμο με κεφαλή ORTOFON OM 5E. Το pick-up θα κερδίσει ένας τυχερός, με κλήρωση ανάμεσα σε αυτούς που θα δηλώσουν συμμετοχή στο περίπτερο της εταιρείας (περίπτερο αρ. 7) μέχρι την λήξη της Έκθεσης, ημέρα Κυριακή 9 Μαρτίου 2014 και ώρα 21.00

Για να δείτε το προϊόν που θα μπει στη κλήρωση, παρακαλούμε πατήστε εδώ