Νέα

Βινυλιο-μάνια στη «Τεχνόπολις» το τριήμερο 7, 8 και 9 Μαρτίου!

Vinyl is back again! Το μεγάλο γεγονός της πόλης που αγκάλιασαν χιλιάδες λάτρεις του βινυλίου κλείνει και πάλι το μάτι στους εραστές της μουσικής. Η καρδιά της Αθήνας χτυπά ξανά στις 33 και στις 45 στροφές στο γνώριμο πια μέρος στην «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων, Κτίριο «Μηχανουργείο», το τριήμερο 7, 8 και 9 Μαρτίου.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Η «επανάσταση» των μουσικόφιλων που επιζητούν μέσω των βινυλίων επιστροφή στις ρίζες της μουσικής, έχει ανεβάσει τις πωλήσεις τους για έκτη συνεχόμενη χρονιά. Οι δίσκοι βινυλίου μαζί με τα πικάπ επιστρέφουν δυναμικά σε Ευρώπη και Αμερική κερδίζοντας κατά κράτος την μάχη με το cd. Το Vinyl is Back γίνεται ένα με την παγκόσμια αυτή τάση και φέρνει τα βινύλια στο επίκεντρο για τρίτη συνεχή φορά, δίνοντας την ευκαιρία σε όλους τους φίλους του βινυλίου να διαλέξουν τα αγαπημένα τους άλμπουμ ανάμεσα σε χιλιάδες τίτλους, αλλά και να επιλέξουν το κατάλληλο πικάπ στο μεγαλύτερο show βινυλίου που έγινε ποτέ στη χώρα μας.

Το Vinyl is Back συνεχίζει την πετυχημένη πορεία του φιλοξενώντας περισσότερα καταστήματα δίσκων, ιδιώτες συλλέκτες, αλλά και δισκογραφικές εταιρίες που κυκλοφορούν βινύλια καθώς και όλα τα νέα μοντέλα πικάπ, ενισχυτών, πλυντήρια δίσκων, αξεσουάρ και ό,τι άλλο μπορεί να ενδιαφέρει τους μουσικόφιλους.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Παράλληλα ανοίγει παράθυρο στο κόμικ. Χιλιάδες τίτλοι σπάνιων αλλά και καινούργιων κόμικ που μας έρχονται από το εξωτερικό αγκαλιάζουν την κουλτούρα του βινυλίου στο Vinyl is Back.

Δεν είναι όμως η μόνη καινοτομία που θα υπάρχει στη τρίτη αυτή διοργάνωση που αγαπήσατε από την πρώτη στιγμή. Προγραμματίζονται μια σειρά από παράλληλες εκδηλώσεις και χάπενινγκ. Γνωστοί ραδιοφωνικοί παραγωγοί παίζουν βινύλια, ενώ θα υπάρχουν στη διάρκεια της εκδήλωσης παρουσιάσεις μηχανημάτων, κλήρωση πικάπ,  και γενικά δραστηριότητες που θα φέρουν πιο κοντά τον επισκέπτη στο βινύλιο.

Κύριος στόχος τουVinyl is Back είναι να συστήσει το βινύλιο στην σημερινή γενιά, αλλά και στις επόμενες που δεν έχουν έρθει σε επαφή μαζί του έως σήμερα.

 ΚΛΗΡΩΣΗ ΠΙΚΑΠ

Στην έκθεση θα γίνει η πρώτη demo παρουσίαση του χειροποίητου, ολοκληρωμένου ενισχυτή Echo Alpha εξ ολοκλήρου Ελληνικής  σχεδίασης  και κατασκευής, με δυνατότητα ακρόασης στον χώρο τόσο από cd όσο και από pick-up, από την εταιρεία  επισκευών και αναβαθμίσεων  μηχανημάτων ήχου East Electronics.

Η East Electronics, που είναι Χορηγός Ηχητικής Υποδομής της Έκθεσης, προσφέρει επίσης ένα πικάπ της εταιρίας Project μοντέλο ELEMENTAL, έτοιμο με κεφαλή ORTOFON OM 5E. Το πικάπ θα κερδίσει ένας τυχερός, με κλήρωση ανάμεσα σε αυτούς που θα δηλώσουν συμμετοχή στο περίπτερο της εταιρείας (περίπτερο αρ. 7) μέχρι την λήξη της Έκθεσης, ημέρα Κυριακή 9 Μαρτίου 2014 και ώρα 21.00

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟ ΧΑΠΕΝΙΝΓΚ

Γνωστοί ραδιοφωνικοί παραγωγοί του Εν Λευκώ 87.7, μεγάλου χορηγού επικοινωνίας, θα παίξουν βινύλια στα πικάπ του Vinyl Is Back στη διάρκεια της τριήμερης εκδήλωσης !

To πρόγραμμα:

Το Σάββατο θα παίξει η Κάφκα με βινύλια 12.00-14.00 το μεσημέρι.

Την Κυριακή θα παίξει ο Νίκος Δρογώσης 17.00-19.00.

Τις άλλες ώρες θα αναμεταδίδεται ζωντανά το πρόγραμμα του Εν Λευκώ στο Vinyl Is Back.

 ΕΙΣΟΔΟΣ ΔΩΡΕΑΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ

 Ώρες λειτουργίας :

Παρασκευή 7 Μαρτίου : 5-9 μ.μ.

Σάββατο 8 Μαρτίου : 11 π.μ. – 9 μ.μ.

Κυριακή 9 Μαρτίου : 11 π.μ. – 9 μ.μ.

Ο χρόνος μετρά πλέον αντίστροφα για το 3ο «VINYL IS BACK» ! Be there!