Νέα

Νέο LP για τους Lyrical Punishment!

 

Οι Lyrical Punishment συστήθηκαν στο κοινό του χιπ-χοπ, το 2012 με το L.P. “Οργισμένη Σκοτεινιά”.

Τα μέλη των Lyrical Punishment (Πύρινος, Mr.Bent και Ανορθόγραφος Ποιητής), έχουν συμμετάσχει σε πολλές δεκάδες λαιβ, είτε χωριστά είτε απο κοινού, σε Αθήνα και επαρχία. Έχουν επίσης επιμεληθεί το soundtrack του ντοκιμαντέρ “I the problem“, το οποίο συμμετείχε στο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης το 2016.

Πιστοί στον κώδικα του χιπ χοπ, ο ήχος τους έχει σαφή αναφορά στα 90’s, με λούπες, beats και μπάσα να έχουν ιδιαίτερη βαρύτητα. Ο στίχος τους συνεχώς αιχμηρός, με πολιτικό στίγμα και battle διάθεση. Το 2015 κυκλοφορούν σε CD την δεύτερη ολοκληρωμένη τους δουλειά με τίτλο “Χαρακώματα”, η οποία αποτελεί ανεξάρτητη παραγωγή.

Έχουν συμπληρώσει 15 χρόνια ενασχόλησης με το χιπ-χοπ και τα τρία μέλη του συγκροτήματος και πλέον υπάρχει έτοιμος και ο τρίτος τους δίσκος με τίτλο: Ρεσιτάλ του Τρόμου.

 

 

«Η τρίτη πάντα, είναι φαρμακερή και καυτερή » έτσι λοιπόν και ο τρίτος (κατά σειρά) δίσκος των Lyrical Punishment. To νέο τους «LP» ονομάζεται «Ρεσιτάλ του Τρόμου» και αποτελείται από 15 καινούργια κομμάτια και το ήδη κυκλοφορημένο «Στροφές ανάποδα».

Την παραγωγή των κομματιών έχει αναλάβει ο Brak από τα Χνάρια, o Scott και σε ένα κομμάτι ο DJ Moya, ο οποίος μαζί με τον DJ Millman, υπογράφουν τα σκρατς στα κομμάτια. H ηχογράφηση, η μίξη και το master έγιναν εξολοκλήρου στο studio Cell 11364.
Την επιμέλεια των γραφιστικών ανέλαβε ο Ανορθόγραφος Ποιητής.

Τον δίσκο μπορείτε να ακούσετε δωρεάν στο κανάλι τους: https://bit.ly/2IxARHU.

 

Στις 25 Μαΐου παρουσιάζουν live το «Ρεσιτάλ του Τρόμου» στο BUMS και θα μοιραστούν την σκηνή με τους:
BRAK,DJ MOYA,CTB,ΚΟΝΤΟΣ ΨΑΛΜΟΣ ,DJ MILLMAN,SCOTT.

 

Περισσότερες πληροφορίες: https://bit.ly/2x18bWO

Youtube: https://bit.ly/2IxARHU

Soundcloud: https://bit.ly/2rVdiTc

Facebook: https://bit.ly/2s1Y9yW