Νέα

Vinyl is Back-Πρόγραμμα Εκδηλώσεων

Το 6ο Vinyl is Back είναι έτοιμο να ανοίξει τις πόρτες του για τους φίλους του βινυλίου στο Cine Κεραμεικός, στις 11-13 Δεκεμβρίου και σας παρουσιάζει το αναλυτικό πρόγραμμα των εκδηλώσεων που θα το πλαισιώνουν.

vinyl-προγραμμα

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 11 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

19:00 «Jazz Heroes Live»

Την πρώτη μέρα του Vinyl is Back το Cine Κεραμεικός θα γεμίσει με Jazz ήχους.

Τέσσερα κορυφαία ονόματα της ελληνικής jazz – blues σκηνής, οι Next Step Quintet, ο Γιώργος Κοντραφούρης με το Baby Trio του, η Τέρη Βακιρτζόγλου με το κουαρτέτο της Qualia και στην “μπλε νότα” της βραδιάς οι Blues Revenge του Ανδρέα Γκομόζια με guest τον βετεράνο Δημήτρη Πολύτιμο, συναντώνται για πρώτη φορά σε μία μοναδική συναυλία στο Vinyl is back και στο upstage Cine Κεραμεικός.

Είσοδος με το activities access pass

 


ΣΑΒΒΑΤΟ 12 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

17:00 Προβολή ταινίας «Εδώ Δεν Υπάρχει Άσυλο»

Η ταινία για την ανεξάρτητη και ηρωική σκηνή των 80ς που θα αφήσει εποχή, «Εδώ Δεν Υπάρχει Άσυλο» του Μιχάλη Καφαντάρη (παραγωγής 2015), σε σενάριο – έρευνα Βασίλη Γιαννόπουλου και συμμετοχές των Anti Troppau Council, Ανυπόφοροι, Αρνάκια, Χωρίς Περιδέραιο, Clown, FMQ, Panx Romana, Libido Blume, Villa 21 κ.α. θα προβληθεί σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο του Cine Κεραμεικός.

Ελεύθερη Είσοδος

 

19:30 «80ς Live »

Τέσσερα θρυλικά συγκροτήματα που σημάδεψαν τη δεκαετία του ’80 και υποστηρίζουν το βινύλιο με τις ηχογραφήσεις τους, συναντώνται όλα μαζί για πρώτη φορά επί σκηνής, σε μια συναυλία που θα αποτελέσει το μουσικό γεγονός της χρονιάς !

Οι No Man’ s Land, Cpt. Νέφος, Libido Blume και Χωρίς Περιδέραιο, το κάθε συγκρότημα με τη δική του ξεχωριστή ιστορία, σε μια συναυλία που έρχεται από την καρδιά των 80ς στο Vinyl is back και στο upstage Cine Κεραμεικός

Είσοδος με το Activities Access Pass

 

Βράβευση

Το ελληνικό Fan Club του Frank Zappa θα βραβεύσει τον δημοσιογράφο Γιώργο Χαρωνίτη και τον μουσικολόγο Κορνήλιο Διαμαντόπουλο για την συμβολή τους στη διάδοση του μουσικού έργου του Frank Zappa στην Ελλάδα.

Η βράβευση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 12 Δεκεμβρίου, ώρα 7 μ.μ.

 


Στη διάρκεια του τριημέρου στο Vinyl is Back στα decks θα είναι οι μουσικοί παραγωγοί : Petros Bratakos disco Barbarella, The Wanderers (Pure Vinyl Record Hop), Geo Vanakos Remember the FutureFriends Of Art, Γιάννης Παναγόπουλος, Πέτρος Αδάμ, Σάββας Συνοδινός, Coal Miners κ.α.

One thought on “Vinyl is Back-Πρόγραμμα Εκδηλώσεων

  1. Καλημέρα,

    Τι είναι αυτό το “activities access pass” και πως θα το αποκτήσει κάποι@;

    Αν δεν το έχει κάποι@, φαντάζομαι θα μπορεί να τσεκάρει βινύλια και συναφή. Ε;

    Ευχαριστώ,
    Δ

Comments are closed.